•  

  Met vierzijdige schaafmachines kunnen in een doorgang werkstukken worden geschaafd, geprofileerd en gezaagd. Het groot Weinig assortiment van schaafassen bied nagenoeg onbegrensde mogelijkheden. Op gebied van schaven is de firma Weinig de absolute marktleider en behoudt haar toppositie door de combinatie van ervaring en voortdurende innovatie. De Weinig grenzen worden steeds weer verlegd. Weinig levert een totaal pakket inclusief werktuigen, slijpmachines, meettoestellen en automatiseringen.

 •  

  De zeer compacte Cube is allicht de meest eenvoudig te bedienen vierzijdige schaafmachine op de markt. Dit maakt de machine absoluut toegankelijk voor elke medewerker in het bedrijf. De Cube beschikt over een groot schaafbereik. De minimale sectie is 8 x 20 mm en de maximale sectie is 260 x 160 mm. Een duidelijk lasersysteem zorgt ervoor dat u optimaal kan vlakken en haakschaven. De Cube levert een mooie schaafkwaliteit en heeft een sterk aanvoersysteem.

  PDF

 •  

  Een legende keert terug. Knappe remake van de uiterst succesvolle Profimat 22 serie. Leverbaar in 2 aantrekkelijk geprijsde versies : Profimat 30 en Profimat 50

  PDF folder

 •  

  Universele machine met een groot aantal ascombinaties. Aanvoersnelheid 5-30 m/ min. Ruim aanbod speciale opties zoals  variokappen voor optimaal profielwerk, een werkbreedte tot 300 mm zonder tegenlagertechnologie, extra aanvoerwalsen in de tafel, Powercom sturing enz.

  PDF

 •  

  De Powermat 1500 is een zeer veelzijdige schaafmachine. Uitrustbaar met maximaal elf assen, biedt dit model echt ongekende mogelijkheden. U kunt prat gaan op een prachtige schaafkwaliteit en dit ook bij hogere snelheden. Verscheidene unieke opties zoals onder andere Powerset, Powercom, lasercontrole, variokappen, enzovoort garanderen een maximaal instelcomfort. Een werkbreedte tot 300 mm is nu leverbaar zonder het gebruik van tegenlager-technologie. De Powermat 1500 kan men zeer precies en snel instellen dankzij de gestuurde assen en de befaamde Weinig Powercom-touchscreensturing.

  PDF

 •  

  Voor het verwerken van kleine en grote series had men vroeger twee schaafmachines nodig. Tegenwoordig nog maar één, de Powermat 2400 schaafmachine. Deze machine is modulair opgebouwd en men heeft de keuze uit een groot aantal ascombinaties. De maximale aanvoersnelheid is 100 m/min. De Powermat 2400 is optioneel verkrijgbaar met jointers, extra grote invoerwalsen en 10000 tpm. Dankzij het Powerlock-systeem en de Powercom organisatie software kunt u minimale wisseltijden verwachten.

  PDF

 •  

  Industriële schaafmachine voor schaafwerk op het allerhoogste niveau. Uitgekiend machineconcept met quasi onbeperkte mogelijkheden.

  PDF Folder

 •  

  De Powermat 2400 SP is een hoge precisie spaltzaag voor het horizontaal doorzagen van onder andere balken, lamellen, enz. Deze spaltzaag staat garant voor een zeer hoog afwerkingniveau bij minimale zaagbladdiktes. De Powermat 2400 SP bestaat als alleenstaande machine, maar kan even goed in nieuwe of bestaande schaafmachines worden geïntegreerd. Afhankelijk van uw noden kunnen optioneel voorritsers en een uitrekeenheid worden voorzien. De Powermat 2400 SP is ook leverbaar in een versie uitgerust met de gekende Weinig Powerlock-technologie.

  PDF

 •  

  Met de Hydromat 22B zette Weinig in 1978 een mijlpaal op het gebied van zware schaafbanken. Nu, meer dan dertig jaar later, wordt met de nieuwe Powermat 2500 de traditie voortgezet. Deze Powermat is een schaafbank met vele kwaliteiten: kracht in overvloed, maximaal bedieningscomfort, minimale wisseltijden, een aanvoersnelheid tot 200 m/min., en een voortreffelijke geluidsisolatie, enzovoort.

  PDF

 •  

  Zware schaafbank XL voor
  max afmetingen 700 x 300 mm

  Mogelijkheid tot afschuinen en/of afronden

  Zeer mooie schaafkwaliteit

  PDF

Donkerstraat 23 | B-1750 Gaasbeek | T. +32 2 466 38 39

 info@smi.be | Privacyverklaring smi