•  

  Vele houtbewerkers beschouwen de schuurmachine als de belangrijkste machine in het bedrijf. Reden te meer om bij een specialist langs te gaan voor advies bij het aanschaffen van een dergelijke machine. De Nederlandse machinefabrikant Boere is sinds 1942 gespecialiseerd in de fabricatie van breedbandschuurmachines voor massief, fineer, lak en andere materialen zoals isolatie, steen, kunststof, enzovoort. Kenmerkend voor alle Boere machines is de eenvoudige, maar robuuste uitvoering van elke machine. Veel aandacht gaat ook naar eenvoudig te bedienen sturingen. De inbedrijfname van de Boere machines gebeurt steeds door fabrieksspecialisten, waardoor een goede productiestart wordt gegarandeerd.

 •  

  De Sandonomic is het instapmodel voor het kalibreren en fijnschuren. De schuurmachine is leverbaar in twee varianten: kalibreerwals enerzijds, kalibreerwals- en combi-aggregaat anderzijds. U hebt de keuze uit de schuurbreedtes van 650 tot 1300 mm. De dikte-instelling is zeer nauwkeurig.

  bbs PDF

  stijlen PDF

 •  

  De Sandrite is een krachtige en veelzijdige machine met zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. U hebt de keuze uit verschillende werkbreedtes: 900-1100 en 1300 mm. De bediening van de Sandrite is eenvoudig en intuïtief. De schuurmachine is leverbaar met maximum drie aggregaten. Nog een voordeel is de snelle en eenvoudige dikte-instelling. De doorvoersnelheid is traploos regelbaar. De Sandrite is overzichtelijke opgebouwd en eenvoudig te onderhouden.

  PDF

 •  

  De Select, al jaren de beste verkochte machine, onderging in 2011 een belangrijke upgrade en werd Select+Plus+ gedoopt. Door de modulaire opbouw en een groot aantal opties aanpasbaar aan talrijke toepassingen. U hebt de keuze uit een groot aantal schuuraggregaten. De Select +Plus+ heeft een extra grote bandlengte. Ze is beschikbaar in verschillende werkbreedtes gaande van 300 tot 1300 mm. De Sandrite is ook als onder- boven schuurstraat leverbaar.

  PDF

 •  

  De Elite is een uiterst stabiele schuurmachine voor de hoogste vereisten en/of zware productieomstandigheden. Deze machine is beschikbaar in werkbreedtes van 300 tot 1650 mm. De Elite is ook als onder- boven schuurstraat beschikbaar. Voor extra grote afnames kan de Elite worden uitgerust met een schaafkop over de volle machinebreedte.

  Elite T PDF

  Lac PDF

  schuurstraat

 •  

  Structureer- borstelmachines zijn inzetbaar bij zowel massief hout als fineer met als doel het verkrijgen van een geborstelde/gestructureerde oppervlakte. In functie van de vereisten worden meerdere oscillerende aggregaten met extra grote diameters ingezet. Deze machines zijn beschikbaar in verschillende breedtes.

  PDF

 •  

  De KS is een zware solide kantenschuurmachine met een oscillerende schuurband met een breedte van 150/200 mm. Met de KS is het mogelijk door middel van de opklapbare fineerkantenmachine (optioneel) ook gefineerde kanten te schuren.

Donkerstraat 23 | B-1750 Gaasbeek | T. +32 2 466 38 39

 info@smi.be | Privacyverklaring smi